Termékgarancia

 

 

Az Eladó teljes visszavásárlási garanciát vállal, amennyiben a vevő a termék minőségével nem elégedett. Amennyiben a csomag kézhezvétele után problémája akad a termék minőségével, akkor kérjük jelezze azt 8 napon belül írásban ügyfélszolgálatunknak az info@nyelvkonyvaruhaz.hu e-mail címen, és munkatársunk tájékoztatja a további teendőkről. 

 

Megértésüket köszönjük!

 

A garancia érvényesítésének módja:

 

A csomag átadását követően, bontsa ki és győződjön meg róla, hogy azokat a termékeket kapta-e, amit megrendelt az Interneten. 

 

Amennyiben nem azok a termékek vannak a csomagban, amiket megrendelt, vagy a termékek fizikailag sérülten érkeztek meg a csomagban, kérem jelezze azt 3 napon belül ügyfélszolgálatunknak. Ha véletlenül rossz terméket küldtünk, vagy szállítás közben megsérült az áru, azt díjmentesen kicseréljük. 

 

A megvásárolt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

 

Ebben az esetben 30 napon belül visszafizetjük Önnek a termék vételárát, viszont a postaköltséget nem áll módunkban visszatéríteni. 

 

A termék visszavásárlási garanciát csak számla ellenében illetve sértetlen, használattól mentes - állapotban visszaküldött termékek esetén áll módunkban biztosítani, a visszapostázás költsége mindenkörülmények között a vevőt terheli. Ez a garancia nem vonatkozik egyedi beszerzésű termékekre.

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.